woensdag 29 december 2010

PR Actie: Modeshow Famiss - Amsterdam Fashion Week 2011


Famiss presenteert met de titel 'Do you want to be Famiss?' op 23 januari 2011 haar kleding in Hotel Arena. Er zullen twee modeshows plaatsvinden tussen 14.00 en 19.00. JenJenPR by Jennifer Delano neemt de publicity, externe communicatie en organisatie van deze PR Actie op zich.

Famiss is een kledingwebwinkel waarin jurken worden aangeboden. Famiss wil met haar webwinkel de behoefte naar mooie jurken die voor verschillende gelegenheden gedragen kunnen worden en betaalbaar zijn, voorzien. Ze vertegenwoordigen de merken: Eucalyptus, Great Plains, Desperado London, Container, Baby Phat, Mina UK en Blend. Ook releasen ze tijdens de show 'Puun, Etui en Apple Bottoms' op Nederlandse bodem.

Tijdens de Amsterdam International Fashion Week eind januari 2011 worden er veel modeshows gegeven door diverse kledingleveranciers. Famiss is een online webshop voor consumenten en is daarom voor iedereen toegankelijk. Tijdens deze modeshow zal de zomer collectie 2011 worden gepresenteerd. Na de modeshow is er onder het genot van een hapje en een drankje uitgebreid de mogelijkheid om alle kleding en de bijbehorende accessoires te bekijken en te bestellen. Aan het einde van de dag ligt er voor alle bezoekers een super goodie bag klaar.

De show staat op de officiele agenda van de Amsterdam Fashion Week 2011. Voor meer informatie: www.famiss.nl

Geen opmerkingen: