dinsdag 15 maart 2011

Werkwijze JenJenPR

Stap 1: Oriënterend gesprek

In een eerste gesprek maakt u uw ideeën, eisen en wensen kenbaar. We zullen direct meedenken om de opdracht en doelstelling helder te formuleren. Het duidelijk vastleggen van eisen en wensen van beide kanten komt het eindresultaat ten goede en legt de kaders vast.

Stap 2: Vrijblijvende Offerte
In de offerte wordt duidelijk omschreven wat de doelstelling, de planning, eindproduct(-en) en prijsopgave is.

Stap 3: Akkoord gaan met Projectplan en Algemene Voorwaarden

Door middel van tekenen van het projectplan en deze op te sturen door middel van post of emailen van scan geef je je akkoord op het plan en de algemene voorwaarden die erop van toepassing zijn.

Stap 4: Uitvoeren afgesproken werk

Aan de hand van de uitgangspunten wordt er begonnen met de PR aanpak en gestart met het maken van de afgesproken producten of PR Acties.

Stap 5: Feedback

Door middel van een gesprek willen wij graag feedback ontvangen over wat er eventueel anders gedaan kan worden mocht uw niet beschikbaar zijn voor een gesprek dan heeft uw de mogelijkheid om een enquête in te vullen. Wij staan open voor feedback en horen graag wat er beter zou kunnen. Mocht het niet lukken dit door middel van een persoonlijke ontmoeting te doen, hebben wij hier ook een digitaal feedback formulier voor.

Geen opmerkingen: