dinsdag 15 maart 2011

Over JenJenPR

Over JenJenPR

JenJenPR is een no-nonsence PR bureau dat de marketingaanpak van een campagne aanvult door middel van de free publicity aanpak. Typerend voor JenJenPR is de creatieve, flexibele en doelgerichte aanpak. JenJenPR is hét bureau voor losse PR Acties en langdurende communicatieplanningen en uitvoer.

Sinds 2009 bestaat JenJenPR. Door middel van een happening in het cafe van Beurs van Berlage opende JenJenPR zijn deuren. Onder andere publiceerde Adformatie 'het weekblad voor reclame, marketing & media' over de start van JenJenPR by Jennifer Delano. Hierna verzorgde zij PR Acties voor handenvol merken. Ook brainstormt JenJenPR met diverse ondernemers over hun PR aanpak. Daarnaast zet JenJenPR diverse communicatieplannen op papier en voert zij deze uit.

Over Jennifer Delano

Jennifer Delano is de eigenaar en oprichter van JenJenPR. Hiervoor had zij een adviesbureau waarin ze bedrijven en individuen richting de pers bracht. Met veel ondernemerservaring zette zij dit PR bureau op. Vanaf de start van JenJenPR heeft zij (voor de verdere verdieping van haar kennis) de deeltijdstudie Communicatie Management opgepakt aan de HvA. In 2012 hoopt zij deze af te ronden.

Ze heeft een groot netwerk met diverse andere professionals die ze waar nodig inzet. Haar sterke kanten zijn creatief denken, een flexibele manier van werken en doelgericht aan de gang zijn. Vol zelfvertrouwen runt ze vanuit DW10 diverse PR-portefeuilles. Of zoals ze het zelf zegt: 'Bekend, Herkend en Erkend worden doe je met JenJenPR by Jennifer Delano.'

Geen opmerkingen: