zondag 24 april 2011

PR Actie: Eerste Smart&Sexy Parade trekt meer dan honderd vrouwen


Meer dan honderd vrouwen lieten zich zien op vrijdag 22 april tijdens de eerste Smart&Sexy Parade in Amsterdam. Uitgedost in feestelijke kleuren vierden zij het begin van de lente. Het initiatief om het begin van de lente te vieren is genomen door Lisa Portengen, oprichter van Smart&Sexy. Met workshops, trainingen, lezingen en evenementen zoals de eerste Smart & Sexy Parade wil Lisa Portengen bijdragen aan de empowerment van vrouwen.

JenJenPR was er in een vroeg stadium bij. In overleg werd besloten om de 'fun' tijdens de optocht als belangrijkste element te zien. Eventuele publiciteit was vooral achteraf welkom. De parade werd door diverse fotografen professioneel vastgelegd. Na de parade succesvol te hebben afgesloten kon het werk van JenJenPR beginnen. Via een ter plekke geschreven persbericht en door deze samen met de gemaakte foto's te verspreiden werd er gepubliceerd op handenvol websites en tientallen malen getweet. AT5 deed ook verslag van de Parade in het nieuws.




Smart&Sexy: een lifestyle opgericht door Lisa Portengen met het doel vrouwen te laten ervaren wie ze werkelijk zijn. Naast diverse workshops, trainingen en lezingen organiseert Smart&Sexy ook evenementen, zoals de landelijk bekend geworden en groot gepubliceerde rokjesdag-flashmob. Er worden ook met regelmaat Smart&Sexy picknicks en andere evenementen gerealiseerd. Met bijna 5000 twittervolgers is Smart&Sexy één van de meest spraakmakende feelgood-organisaties van Nederland.
Meer informatie: www.smartensexy.nl

Geen opmerkingen: